Alegerea corecta a prosoapelor de baie

Alegerea corecta a prosoapelor de baie

Fiecare dintre noi foloseste prosopul zilnic. La fel ca lenjeria de pat, ele sunt o parte importanta a vietii noastre de zi cu zi, caruia ii dam probabil putina atentie. Scopul acestui articol este recomandarea unor prosoape care usuca bine, se usuca rapid si se simt bine pe pielea dumneavoastra tot timpul.

Un alt sentiment pe care il ofera senzatia atunci cand dupa o zi obositoare te asezi in pat si simti lenjeria cum te invaluie, este o baie lunga, relaxanta, cu melodii bune si o lumanare. Asa ca o colectie de prosoape pufoase si de calitate este un mare plus pentru rasfatul din baie.

Stim ca odata ce simtiti beneficiile prosoapelor de baie Bianca, nu va veti intoarce la alta marca.
Alegerea celor mai potrivite prosoape poate fi usoara dar si dificila in acelasi timp. Iata de ce: pe piata noastra se gasesc diferite sortimente care promit satisfactie si calitate, dar nu toate marcile sunt de incredere. Vem sa va aducem ceva nou si diferit, pentru ca nu-i asa un prosop nu este doar un prosop. Se pare ca exista mai multe caracteristici la un prosop decat ati crede. Exista tot felul de combinatii de culori, rasuciri, ornamente, modele si greutati.

Dupa ultimele sondaje de opinie, oamenii doresc o colectie care sa fie super absorbanta, moale si confortabila, dar fara prea multa greutate. Prosoapele grele reprezinta lux, dar sunt voluminoase, dureaza mult timp sa se usuce si se utilizeza multa energie pentru a se spala. Daca esti o mama ocupata, si locuiesti intr-o locuinta mai mica, prosoapele de lux reprezinta o corvoara. Asa ca ideal ar fi sa gasiti prosoape care sunt confortabile, absorbante, usor de spalat, depozitat si uscat, iar in acelasi timp sa arate si foarte bine in baie.

Greutatea unui prosop este masurata in GSM (grame pe metru patrat). Prosoapele pot fi fabricate in orice greutate de la 150 gsm (foarte subtire) pana la 900 g (extrem de grele). Greutatea mare nu inseamna neaparat mai multa absorbtie. Trebuie sa luam in considerare calitatea si tipul bumbacului, impreuna cu tesutul. Calitatea bumbacului folosit intr-un prosop este vitala pentru longevitatea si absorbtia acestuia. Sunt producatori care folosesc fire de bumbac turcesc, de o calitate la fel de buna ca si bumbacul egiptean. Bumbacul este o fibra naturala, iar firele lungi sunt importante pentru a face prosoapele moi si frumoase.

Stim ca prosoapele noastre au nevoie de spalare destul de des, de aceea cu niste prosoape mai subtiri economisesti timp si se reduce amprenta de carbon. Un prosop mai subtire nu inseamna o calitate mai rea, mai ales atunci cand calitatea bumbacului si tesutului sunt la un nivel inalt.