Motive pentru care sa cumperi haine second-hand

preturi mici la haine second hand engross

Produsele utilizate sunt mai putin costisitoare. Obiectele folosite (cu exceptia antichitatilor) sunt mai putin costisitoare fata de cele noi, uneori chiar cu pana la 90%, dar in general cu cel putin 50%. Banul dumneavoastra merge mai departe daca va cumparati lucruri folosite si in acel fel puteti sa puneti ceva deoparte sau sa faceti altceva cu banii.

Produsele utilizate nu necesita resurse noi. Fiecare produs fabricat este responsabil pentru o anumita cantitate de resurse consumate – de la bumbacul agricol, la taierea padurilor, la mineritul pentru metale sau la pomparea petrolului. Productia de carti si mobilier nou necesita taierea arborilor (95% din carti sunt realizate din hartie virgina). Orice produs din plastic este produs din petrol pompat din pamant. Consumul de metale din telefoane mobile, bijuterii si computere ar trebui diminuat, altfel vor exista consecinte oribile asupra mediului. Din fericire, exista o alternativa – articolele folosite nu necesita consumarea unor noi resurse.

Produsele uzate nu genereaza poluare. Cresterea si producerea de substante pompeaza mult poluarea in mediu – inclusiv substantele chimice toxice, pesticidele si emisiile de carbon. De exemplu, un nou tricou de bumbac este responsabil pentru 1/3 de kilograme de pesticide.

Produsele folosite nu necesita energie pentru a fi create. Agricultura, recoltarea, fabricarea si transportul unui nou produs necesita destula energie electrica (de obicei din gaze naturale sau carbune) si din petrol (de la rularea vehiculelor folosite în agricultura, recoltare, transport). Aceasta se numeste „energie incorporata”. Bunurile uzate nu necesita nici o energie, cu exceptia carburantului necesar pentru a va deplasa.

Produsele uzate nu au ambalaj. Cand cumparati aproape orice produs nou, acesta vine cu un fel de ambalaj/carcasa din plastic dur, folie termocontractibila, cutie de carton, paleti din polistiren, etc. Materialele de ambalare, impreuna cu produsul actual, utilizeaza energie si resurse pentru a fi create. Poate fi foarte dificil sa gasesti o modalitate de a recicla toate aceste ambalaje, uneori poate fi chiar si enervant.

Daca sunteti in cautarea unor preturi mici la haine second hand engross vizitati acest site fullfashionhouse.ro.preturi mici la haine second hand engross

Atunci cand iti cumperi un articol de imbracaminte second hand ii dai o viata noua si te poti bucura la fel cum te bucuri de un articol nou.

Sa cumperi articole second hand ajuti mediul inconjurator, impiedicand generarea deseurilor, si se pot economisi bani frumosi. In loc sa dai pe o bluza noua 200 de lei, poti incerca sa-ti cumperi una second cu 20 de lei, nu-i asa ca e grozav pentru portofelul tau?

De asemenea, in acest fel, sprijinim afacerile locale si putem investi banii intr-un viitor sustenabil, un viitor local durabil.

Daca va doriti sa va deschideti un business, puteti sa va ganditi la un magazin de haine second-hand. Costurile de investitie sunt mici si profitul mare. Se considera ca aceasta afacere este una de succes, daca aveti un vad bun si marfa de calitate.