Beneficiile unui tracker GPS Auto cu urmărire în timp real

Beneficii tracker GPS auto cu urmărire în timp real

Mașinile reprezintă o investiție mare, dar toată munca ta ar putea fi în zadar într-o clipă fără un tracker GPS auto cu urmărire în timp real. Odată cu creșterea cazurilor de furt de mașini, este posibil să-ți pierzi mașina în fața hoților într-o secundă.

Un mod sigur de a-ți proteja mașina de furt este instalarea unui dispozitiv de urmărire GPS în timp real.

Un sistem de urmărire GPS în timp real va urmări poziția mașinii tale, astfel încât să poți vedea unde se află în orice moment. Asigură securitatea vehiculului tău, dar funcțiile sale depășesc utilizarea personală.

Sistemele de urmărire a vehiculelor sunt o necesitate pentru majoritatea afacerilor cu flote de vehicule.

De fapt, aceste dispozitive de urmărire GPS formează coloana vertebrală a sistemelor de management al flotelor. Ele nu numai că arată pozițiile vehiculelor, dar arată și comportamentul șoferilor, consumul de combustibil, istoricul călătoriilor și oferă memento-uri pentru întreținere.

În acest articol, o să evidențiem principalele beneficii ale instalării unui tracker GPS auto cu urmărire în timp real pe mașina ta.

Ce este un tracker GPS auto cu urmărire în timp real?

Un dispozitiv de urmărire GPS, sau dispozitiv de urmărire a vehiculelor, este un dispozitiv mic pe care îl conectezi la mașina ta pentru a-i oferi poziția în timp real.

Dispozitivul utilizează sistemul global de poziționare (GPS) pentru a determina poziția mașinii, oriunde în lume.

Dispozitivul se va conecta la o serie de sateliți care comunică pentru a determina poziția vehiculului. Acest proces este cunoscut sub numele de trilaterație, unde trei sau mai mulți sateliți lucrează împreună pentru a localiza vehiculul. Sateliții determină latitudinea, longitudinea și elevația vehiculului în orice moment.

Dispozitivele de monitorizare GPS auto CargoTrack se sincronizează cu un software special pe care îl poți descărca pe telefonul sau tableta ta. Astfel, poți verifica poziția mașinii tale, sau a flotei de vehicule, după bunul plac.

Care sunt beneficiile unui tracker GPS auto cu urmărire în timp real mașina ta?

Dacă ești reticent în privința instalării unui tracker GPS auto cu urmărire în timp real,  îți prezentăm câteva motive pentru care ar trebui să instalezi un sistem de urmărire GPS pe mașina ta.

Un tracker GPS oferă locația vehiculului tău în timp real

Să presupunem că ai mers la mall pentru a cumpăra câteva articole și ți-ai parcat mașina în parcarea de la mall. Te întorci de la cumpărături și nu poți găsi unde ai lăsat-o. Natural, ai fi alarmat pentru că suspectezi că cineva a furat-o.

Cu toate acestea, cu un dispozitiv de urmărire GPS, poți folosi smartphone-ul pentru a localiza imediat mașina. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să-ți fi uitat pur și simplu unde ai parcat mașina. Oricum ar fi, un sistem de urmărire a vehiculului îți permite să știi poziția exactă a mașinii tale în orice moment.

Un tracker GPS ajută la recuperarea mai rapidă a vehiculului tău furat

Știai că în Romania se raportează peste 1.400 de furturi de anual? Dacă nu ești suficient de atent, mașina ta ar putea fi și ea în această statistică. Mașinile sunt scumpe și ar fi o pierdere mare dacă ai pierde mașina în fața hoților.

Dispozitivele de urmărire GPS te pot ajuta să învingi hoții de mașini la propriul lor joc. Asta pentru că poți folosi un dispozitiv de urmărire GPS în timp real pentru a-ți urmări mașina până la locația exactă. Asta înseamnă că poți recupera mașina furată și poți ajuta poliția să prindă hoții de mașini.

Îți permite să obții ajutor în caz de urgență

Urgențele de pe marginea drumului sunt destul de frecvente și este probabil că vei avea nevoie de ajutor. Cu un tracker GPS auto cu urmărire în timp real, poți să le faci cunoscută serviciilor de urgență locația ta exactă. Astfel, acestia pot ajunge la tine în timp record și pot ajuta la rezolvarea urgenței.

Acest lucru este deosebit de util atunci când ești blocat într-o zonă necunoscută sau greu accesibilă. A da direcții către locația ta poate fi confuz și poate consuma mult timp prețios. Cu un dispozitiv de urmărire GPS, tot ce trebuie să faci este să oferi locația ta și să aștepți ajutorul.

Te ajută să ții evidența adolescenților tăi

Este normal ca adolescenții să fie până în gât în probleme și să aibă tot felul de comportamente rele. Dacă ești un părinte îngrijorat, poți folosi un dispozitiv de urmărire GPS pentru a monitoriza comportamentul copiilor tăi la volan.

Deși acest lucru poate părea ca o intruziune în libertatea lor, este pentru binele lor. Nu uita, șoferii adolescenți sunt extrem de neglijenți și predispuși la comportamente periculoase la volan. Poți folosi un sistem de urmărire a vehiculelor pentru a te asigura că adoleșcenții tăi sunt în siguranță oriunde s-ar afla.

Identifică orice cazuri de mutare a mașinii

Sistemele avansate de urmărire a mașinilor te vor alerta ori de câte ori mașina ta este mutată. Alerta va veni direct pe telefonul tău dacă cineva se lovește de mașina ta sau încearcă să o tracteze. Astfel, poți lua măsurile adecvate pentru a remedia situația.

Îți oferă statistici și alte detalii despre călătoria ta

Un alt beneficiu al instalării unui tracker GPS auto cu urmărire în timp real este că îți oferă detalii vitale despre călătoria ta. Nu numai că îți arată locurile pe care le-ai vizitat, dar îți arată și viteza medie, plus data călătoriilor. Aceste statistici pot fi utile pentru programele de întreținere sau pentru alte motive personale.

Toate beneficiile de mai sus sunt grozave pentru uzul personal, dar știai că dispozitivele de urmărire GPS sunt o necesitate pentru orice proprietar de afaceri cu flote de vehicule.

Iată câteva beneficii ale sistemelor de urmărire a vehiculelor pentru afaceri

Sistemele de monitorizare prin GPS ajută la monitorizarea angajaților

Este vital să ții evidența șoferilor tăi de fiecare dată când aceștia ies pe drum. Astfel, poți spune dacă sunt pe drumul bun și pot realiza termenele strânse de livrare.

Instalarea unui tracker GPS auto cu urmărire în timp real pentru flota ta înseamnă că poți urmări șoferii tăi în orice moment.

Astfel, poți planifica corespunzător toate livrările tale și poți face schimbări rapide. Acest lucru asigură că operațiunile companiei se desfășoară în mod fluid și profiturile rămân excelente.

În afară de urmărirea vehiculului, un tracker GPS auto cu urmărire în timp real te ajută să monitorizezi și comportamentul șoferului.

Sistemele de urmărire moderne te vor alerta în cazul oricărui comportament non-conform al șoferului. Acesta include comportamente precum parcarea neglijentă, depășirea vitezei și devierea de la traseul necesar.

Un tracker GPS Poate preveni folosirea neautorizată a vehiculelor de către angajați

Dispozitivele de urmărire GPS îți permit să detectezi orice activitate neautorizată a mașinii de către angajații tăi. De exemplu, poți detecta dacă angajații tăi folosesc mașinile pentru activități personale sau dacă merg în locuri unde nu ar trebui să meargă.

Acest lucru te poate ajuta să eviți costurile neașteptate ale întreținerii și să prezinți responsabilitatea angajaților tăi. Astfel, poți păstra controlul total asupra flotei tale și poți asigura că este utilizată în mod corespunzător.

Dispozitivul de monitorizare GPS îți permite să te adaptezi la schimbările de program

Cu un tracker GPS auto cu urmărire în timp real, poți modifica rapid rutele vehiculelor în funcție de condițiile de pe drum. Acest lucru te poate ajuta să îți adaptezi programările livrărilor și să asiguri că livrările sunt făcute la timp, chiar și în situații imprevizibile.

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje, trebuie să te asiguri că alegi un sistem de urmărire a vehiculelor profesional. Deși există multe dispozitive de urmărire a mașinilor pe piață, nu toate oferă aceleași beneficii. Cercetează și alege o opțiune care este potrivită pentru nevoile tale.

De ce trebuie sa instalez un tracker GPS auto cu urmărire în timp real?

Dispozitivele de urmărire a mașinilor au transformat complet modul în care ne asigurăm securitatea mașinilor noastre și a celor dragi. Nu numai că pot fi utilizate pentru a asigura securitatea mașinii tale, dar pot fi și un instrument puternic pentru proprietarii de afaceri cu flote de vehicule.

Investește într-un dispozitiv de urmărire a mașinilor de încredere pentru a asigura securitatea vehiculului tău. Poți vedea poziția mașinii tale în orice moment și poți obține ajutor în caz de urgență. În plus, poți urmări comportamentul șoferilor tăi și poți asigura că flota ta este utilizată corespunzător.

Pe măsură ce tehnologia avansează, vedem tot mai multe modalități inovatoare de a asigura securitatea vehiculelor. Dispozitivele de urmărire GPS auto sunt doar un exemplu din această tendință și ne putem aștepta să vedem îmbunătățiri și dezvoltări mai mari pe această linie în viitorul apropiat.